Lead szerzés HR cégeknek

Minden vállalat legértékesebb erőforrása az ember. Mi a legjobb embereket segítünk megtalálni.

Naponta több százezer új álláslehetőség van, és ezek betöltéséhez a vállalatoknak sok minőségi potenciális jelöltre van szükségük. Az értékesítésben és a marketingben a leadek potenciális ügyfelek, a humánerőforrásban – potenciális jelöltek. Természetesen a HR-szakemberek ugyanolyan aktívan keresik és generálják a leadeket, mint az értékesítési és marketingszakemberek. Ezért ez a két terület nem is áll olyan távol egymástól.

Hogyan szerzünk a humánerőforrás számára értékes jelölteket?

Leadgeneráló csapatunk kreatív és hirdetési szakemberekből áll, akik több száz jelöltet kutattak már fel célzott marketing eszközök használatával. A munkaköri leírás alapján lekutatjuk az elérhető potenciális jelöltek csoportjának jellemzőit, majd hirdetésekkel és lead gyűjtő eszközökkel adatbázisba gyűjtjük őket. A visszajelzések alapján folyamatosan optimalizáljuk a kampányokat, hogy minél minőségibb jelölteket érjünk el és adjunk át.

Milyen jelölteket lehet a 360-lead csapatával gyűjteni?

A többcsatornás marketing megközelítésünk segítségével összekötjük a HR szakembereket a legkülönbözőbb iparágakkal és területekkel:

 • Nagykereskedelem
 • Kiskereskedelem
 • Szolgáltatások (kékgallérosok)
 • Logisztika
 • Pénzügyek
 • Biztosítás
 • Ingatlan
 • Stb.

Mire van szükség hogy minőségi jelölteket kapjak?

A humánerőforrás igényei nagyon hasonlóak az értékesítési és marketinges igényekhez. A kampányok felépítésénél két szempontot veszünk figyelembe:

 1. Célzás – hogy a leadek megfeleljenek bizonyos kritériumoknak. Ehhez az elérendő jelöltek minél pontosabb modeljére van szükség (képességek, szakmák, iparágak, vállalatok, földrajzi elhelyezkedés stb.).
 2. Bővítés – olyan tevékenységek, amikkel a jelölt a munkavégzése során találkozni fog és jellemző a feladatra. Ehhez olyan attribútumokat keresünk, ami alapján tudjuk, hogy a jelölt a konkrét termék vagy szolgáltatástípus vagy vállalat után érdeklődik. Ehhez olyan eszközöket használunk mint például letölthető dokumentum vagy szoftver demo, webináriumra való regisztráció lehetősége, kvíz, kutatási kérdőív stb.

A jelöltek adatbázisát hetente átadjuk, és utolsó lépésként visszajelzésre van szükségünk a jelöltek minőségéről. Ez alapján optimalizáljuk a célzást és a bővítmények típusát és tartalmát.

Hetente akár több 100 jelöltet küldünk a HR csapatodnak

 • Hely szerint
 • Munkahely szerint
 • Képességek szerint
 • Pozíció szerint

Hogy dolgozunk?

 1. Megvizsgáljuk, hogy mennyibe kerül egy lead
 2. Elmondjuk, hogy hány leadet tudunk küldeni hetente
 3. Szállítjuk a minőségi kapcsolati adatokat

Javítani kell a HR céged lead generálási stratégiáján?

A 360 Marketing Ügynökség Lead adatbázisa rengeteg időt takarít meg - nem kell annyi weboldalt keresned vagy egész nap jelölteket vadászni!

Visszahívást kérek

Kérj ingyenes ajánlatot!

Mondd el, hogy a Te vállalkozásodnak milyen leadekre van szüksége!