Rólunk

Digitális marketing ügynökség

Csak egy dolog állandó: a fejlődés.

A magas szintű szakmai igényességgel végzett munka eredményeként társaságunkat mára már a magyar tanácsadói piac egyik kiemelkedő tanácsadójaként tartják számon.

Ügyfeleink között – a magyar középvállalkozásokon és nagyvállalatokon túl – jelentős súlyt képviselnek a hazai kisvállalkozások is. Számunkra fontos az érték közvetítése és az, hogy munkánk eredményéből a kisvállalatok is finanszírozhatják az online jelenlétük fejlesztéseit.

A Penge Média az a Magyarországon működő digitális marketing ügynökség, amely az online konverziónövelés valamennyi tényezőjét jól ismeri és alkalmazni is képes! Eddigi eredményeink igazolják az alapítók által vallott értékek időállóságát.

Ügyfeleinknek nem kell minden területre külön szakértőt toboroznia, a Penge Média összefogja a webfejlesztés, a keresőoptimalizálás, a grafikai tervezés és a fizetett hirdetések menedzseléséhez kapcsolódó feladatokat. Szakértő munkatársaink és projekt alapon dolgozó csapattagjaink rendelkeznek számos olyan taktikai és stratégiai online marketing eszközzel, aminek eredményeként garantált az optimális megoldás minden vállalkozás számára.

Csapatunk Sikerei

Sikereinket azoknak az eltökélt és sikerre éhező munkatársainknak a segítségével értük el, akik jelenleg is azonosulnak a magyar tulajdonosok által vallott értékekkel:

 • kiváló szaktudás,
 • folyamatos tudásfejlesztés,
 • fegyelmezett és szorgalmas munka,
 • precizitás,
 • tisztességes üzleti magatartás,
 • rend és rendszeresség.

Ezen értékeknek köszönhető, hogy társaságunk komoly piaci versenyben és a válságos időszakokon keresztül is képes volt a szakma és az üzleti élet elismert szereplőjévé válni!

Közös értékeinknek, valamint az ügyfelekkel és munkatársakkal kialakított kölcsönös tiszteletnek köszönhető az, hogy szakértőink hűségesek a társasághoz és hosszú távon házon belül tervezik karrierjüket.

Állandó figyelem
Magas minőségben

Ügyfélszolgálatunk kiemelkedő teljesítményt nyújt minden tekintetben. Pontos, precíz és érthető tájékoztatással segíti ügyfeleinket, hogy mindig pontosan tudják, hogy hol tart a projektjük.

Elérhetőek vagyunk a hét minden napján, munkaidőben. Ha egy kollégánk épp nem elérhető (pl. megbeszélésen vesz részt), akkor mindig van valaki, aki felveszi a telefonját és pontos tájékoztatást ad Neked.

Ügyfeleink érdekeit képviseljük, hiszen mi magunk is vállalkozásként működünk, tisztában vagyunk ennek kereteivel, kihívásaival. A tulajdonosi szemlélet nálunk nem csak egy kifejezés – mi így éljük a mindennapjainkat!

A tudás eszköz és nem öncélúan felhalmozott ismeretek tömege. A szükséges információt és szakértelmet minden ügyfelünk számára elérhetővé tesszük együttműködésünk keretében.

Tanácsadó és kivitelező partnerként oroszlánrészt vállalunk az internetes bevételeid maximalizálásában.

A Penge Média digitális médiastratégiákat fejleszt a legnépszerűbb márkák számára. Az elmúlt évek fejlesztései során a mobil és a digitális marketing terén szerzett átfogó tapasztalataink és házon belüli CRO fejlesztéseink nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy kialakíthasd saját vevőid felé a leghatékonyabb kommunikációs csatornákat.

A hangsúly mindig a márka növekedésén és a konverzió növelésén van, nem a rövidtávú teljesítményen! Ezzel a Penge Média segíti a márka hosszú távon fenntartható és folyamatos fejlődését.

Minden, amit teszünk, azért van, hogy változást hozzunk.

Hitvallásunk

 1. Hiszünk abban, hogy érdemes másként gondolkodni. A cég tulajdonosoknak van egy álmuk, céljuk.
  Ezért szükségük van egy „hogyan ember”-re akivel elérhetik ezt a célt.
 2. Ezt úgy érjük el, hogy a jól kiegészítjük az ügyfeleinket. Őszintén kommunikálunk és inspiráljuk őket!
 3. Ennek következtében remek megoldásokat nyújtjuk.

Küldetésünk hozzájárulni ahhoz, hogy Magyarországon több sikeresen működő vállalkozás és olyan ember legyen, aki a munkahelyi és családi környezetében nagyobb biztonságban és harmóniában tud létezni.